TOP Mediacenter

TOP Mediacenter

Het Ultieme Mediacenter voor Home Entertainment is de TOP XS20-HD. Dit mediacenter past tussen uw fullsize audio set en/of siert uw woonkamer als standalone. De TOP XS20-HD is gebouwd in de Antec Fusion Remote Max HTPC kast en heeft een afmeting van 45,3 cm x 17,8 cm x 44,6 cm. De interne computer is een 3e generatie Intel Core I5 met een kloksnelheid van 3,3 Gigahertz, frontbus 1155 3Mb cache. Het moederbord heeft een Intel® H67 Express chipset. Het mediacenter is uitgevoerd met 4 fluisterstille harde schijven met elk een capaciteit van 3 Terrabyte uit de green-serie van Western Digital, dus energiezuinig en een overdracht snelheid van 6 gigabyte per seconde.

Aan de achterzijde 6x USB 2.0, 2x USB 3.0, 1x eSata, Full-HD audio dolby 7.0 en Digital-out, 1x Gigabit LAN, 1x DVI en 1x HDMI Full-HD 1920 x 1080. Voldoende aansluitingen en mogelijkheden voor externe apparatuur. Het Mediacenter word geleverd met Windows professional en volledig geinstalleerd en geconfigureerd met XBMC (Kodi). En natuurlijk mag ook een ingebouwde Blue ray speler niet ontbreken.

Een prachtige combinatie van techniek en software met een capaciteit van max. 20 Terrabyte. Naast mediacenter is de TOP XS20-HD natuurlijk ook gewoon te gebruiken als PC om te gamen op het grote scherm of te surfen op het Internet. Tevens is de TOP XS20-HD geconfigureerd als NAS ( Network Attached Storage ) om al uw bestanden zoals films / foto's etc. te streamen naar andere computers of TV's in uw huis.

Beschikt u over een Tablet of een iPad of een Smart Telefoon dan heeft u direct de mooiste afstandbediening die u zich maar kunt wensen. De applicatie xbmc controller tovert een compleet overzicht tevoorschijn waarmee u al uw media kunt bekijken en direct op afstand kunt bedienen. Heerlijk vanuit uw luie stoel een film opzetten of favoriete best live casino muziek luisteren. Dia shows van uw foto's afspelen met achtergrond muziek, kortom alles in huis centraal geregeld.

Het TOP Mediacenter XS20-HD is het Ultieme Mediacenter voor U. Uiteraard overleggen wij eerst met u de diverse mogelijkheden en toepassingen, waarna wij zorg dragen voor een complete installatie aan huis.